Karriere — Ledige stillinger

Uopfordrerede ansøgninger

Bilde av jobb

Kontaktperson

Bilde av kontaktperson

Line Cassøe

CEO (co) og partner

Stilling

Uopfordrerede ansøgninger

Sted

DTU Science Park Diplomvej 381, DK—2800 Kgs. Lyngby

Nysgerrig på, hvordan du kan vokse med TEAMVAERK?

I TEAMVAERK er vi altid på udkig efter potentielle kollegaer med et nysgerrigt mindset, der brænder for at gøre en forskel i samarbejdet med andre. Vi er åbne over for at høre fra studerende, erfarne konsulenter, tekniske profiler eller måske noget helt fjerde, som du mener passer ind. Det afgørende for os er dit ønske om at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt – alt sammen i en atmosfære fuld af humor og ambitioner.

Vi opererer med flere forskellige medarbejderniveauer lige fra studerende til direktør. Disse niveauer tjener til at afklare roller og ansvar inden for virksomheden, men det er ikke dem, der definerer dig. Det, der virkelig tæller, er dine bidrag og din aktive deltagelse. Kan du ikke finde en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer? Tag kontakt til os alligevel. Har vi ikke stillingen oprettet, opretter vi den, hvis den rigtige henvender sig.


Hvem er vi?

I TEAMVAERK er vi først og fremmest mennesker, der hjælper andre mennesker med at lykkes. Som konsulenthus skaber vi resultater for virksomheder og organisationer gennem ny indsigt, læring og handling. Vi styrker samarbejdet ved at kombinere den konstante menneskelige udvikling med data og indsigt fra vores digitale værktøjer.


Hvad får du hos os?

Et sted at vokse: Vi tror på gensidig udvikling; du gør os bedre, og vi gør dig bedre. Hos os finder du personlig og faglig udvikling i et accelereret tempo.

Masser af ambitioner: Vores mål er at ændre verden til det bedre. Gennem godt samarbejde opnår vi bedre resultater og gør livet sjovere for alle. Vi jagter ikke pengene eller berømmelsen; vi arbejder for at skabe maksimal og positiv impact og se projekter og mennesker vokse.

Meningsfulde samtaler: Hos os er alle samtaler vigtige; fra de dybe indsigtsgivende dialoger til de højlydte frokostsnakke fulde af latter. Vi deler udfordringer, succeser, anstrengelser, tårer og en masse nysgerrighed.

Startup-mentalitet: Vores kultur er dybt forankret i læring, minimalt med regler og en “det har jeg ikke prøvet før, men når vi gør det sammen, kan jeg godt”-attitude.


Hvem søger vi?

I prioriteret rækkefølge søger vi en kollega der kan se sig selv i følgende:

1. Personlighed: Vi værdsætter selvledelse, proaktivitet, grundighed og en vilje til at lære fra sig og være villig til at lære af andre.

2. Faglighed: En stærk faglig kompetence inden for dit felt er nødvendig.

3. Fleksibilitet: Vi tilbyder og forventer fleksibilitet, som fungerer begge veje – både i forhold til dit arbejde og privat.

4. Erfaring: Det er ikke antallet af år, der tæller, men din evne til at bringe de ovenstående kvaliteter i spil.


Sådan kommer du i gang

Send os dit CV og en ansøgning med nogle linjer om din motivation og de 2-3 resultater, som du er mest stolt af at have skabt. Så kontakter vi dig.

Vores rekrutterings- og onboardingprocesser er strukturerede og følger et fast flow. Interviewprocessen omfatter tre samtaler fordelt over tre uger. Onboardingforløbet inkluderer en række introduktionsmøder, regelmæssige statussamtaler, en buddyordning for personlig støtte samt en udviklingsplan for de første 6-12 måneder. Dette fortæller vi mere om til første samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig!