Karriere — Ledige stillinger

Konsulent / senior konsulent

Bilde av jobb

Kontaktperson

Bilde av kontaktperson

Line Cassøe

CEO (co) og partner

Stilling

Senior Konsulent Fuldtidsstilling

Sted

DTU Science Park Diplomvej 381, DK—2800 Kgs. Lyngby

Godt samarbejde skaber bedre resultater – og gør det sjovere at gå på arbejde!

Men det sker ikke altid af sig selv. Vil du være med til at nytænke måden virksomheder samarbejder på? Og trives du i en afvekslende hverdag med et stærkt team med ambitioner og humor? Så fortsæt din læsning:

Hos TEAMVAERK har vi vokseværk og søger netop dig, som har lyst til at indgå i vores team af engagerede kolleger, der alle er dedikerede omkring samarbejde, strategi og udvikling. Hos os får du mulighed for at skabe dig en central position i TEAMVAERK, fordi du er med til at vækste og udvikle forretningen.

I TEAMVAERK bistår vi toplederteams, interne afdelinger og tværorganisatoriske teams i deres samarbejde for at skabe bedre resultater. Vi har som det eneste konsulenthus på markedet udviklet vores eget digitale samarbejdssystem.

Et system, der gør samarbejde datadrevet, og som lige nu bruges af mange aktører i byggebranchen, men som vi inden længe også udbyder til en lang række andre brancher. Deraf vokseværket.

Hvis du vil vokse med os, kan dine udviklingsmuligheder i TEAMVAERK være mange; alt efter din erfaring og motivation kan du få selvstændigt ansvar for større kunder, for en ny branche eller for et forretningsområde fx IT, kommunikation, data. Din interesse og dit drive er afgørende. Alt er muligt!


Inden for det første år i rollen er du en succes, når du:

  • Møder glad ind om morgenen og er med til at skabe et godt, humoristisk og fagligt stærkt arbejdsmiljø.
  • Bliver efterspurgt af kunderne som deres foretrukne konsulent, og måske har du ovenikøbet solgt dine første workshops.
  • Hjælper kunderne på Teamtjek med at omdanne problemer til løsninger ved at definere de handlinger, kunden skal gøre inden næste månedsmøde. Du agerer løbende deres sparringspartner.
  • Anvender dit struktur-gen, når du efter en interviewrunde kan skille problemerne ad og”putte dem i kasser” samt definere brugbare løsninger, som rykker kunderne videre.
  • Tager ansvar og ejerskab – både internt og eksternt – uanset om du skal hjælpe en kollega, sikre en god økonomi på opgaverne eller komme i mål med et skrivearbejde.
  • Er indforstået med, at vi lever af den gode kvalitet – også i de små ting. Du leverer derfor grundig forventningsafstemning på deadlines/leverancer, er omhyggelig med respons til kunder og kolleger – og bidrager med en høj faglig kvalitet i teamet ved på kærlig og proaktiv vis at udfordre os andre på vores leverancer.

Hvad skal du lave i næste uge?

I løbet af en uge arbejder vi sammen på kryds og tværs. Vi har en ambition om altid at være to på projekter. Den ene dag faciliterer vi måske en workshop på et større byggeprojekt efter en fast metode, som du hurtigt lærer at kende. Den næste dag arbejder vi kreativt med teamudvikling på et advokatkontor. Den tredje dag får vi ordnet praktiske ting; fakturering, hjemmeside, feedback til en kollega på et oplæg på vores kontor i Lyngby. Den fjerde dag udarbejder vi tilbud eller planlægger større projekter. Sidste dag mødes vi internt i vores eget team og udveksler erfaringer og samler op på fremdriften i vores strategiarbejde. I TEAMVAERK tager vi vores egen medicin og går forrest med et stærkt samarbejde.


For at lykkes i rollen…

… har du formentlig allerede kendskab til kortere eller længere rådgivnings- eller faciliteringsprocesser. Du finder engagement i organisatoriske tiltag som tydelige mål, klare roller, struktur og faste processer og har allerede skabt resultater ved at hjælpe teams til bedre samarbejde. Du har sandsynligvis en lang videregående uddannelse – hvilken er ikke afgørende – men derimod at du er struktureret, grundig, videbegærlig og fagligt ambitiøs. Sidst, men ikke mindst, har du mod, passion og drive til at lære og udvikle dig hos og sammen med os.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Ansøgningsproces

Vi vil meget hellere læse om dine resultater i karrieren fremfor en lang flot kompetenceliste. Send derfor gerne i dit CV 2-3 konkrete eksempler på resultater, som du er ekstraordinært stolt over at have opnået. Vi indkalder løbende til samtaler.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: CO-CEO Line Cassøe på lc@teamvaerk.com