Om os — Hvem er vi

Sammen styrker vi samarbejdet

Teamvaerk

I TEAMVAERK er vi først og fremmest mennesker, der hjælper andre mennesker med at lykkes. Som konsulenthus skaber vi resultater for virksomheder og organisationer gennem ny indsigt, læring og handling, baseret på data fra vores digitale værktøjer.

Mød teamet

Line Cassøe

Line CassøeCEO (co) og partner

lc@teamvaerk.com
+45 2614 8200

Line har mere end 15 års erfaring i at rådgive om strategi, ledelse og samarbejde på tværs af forskellige brancher. Hendes fokus er på ledelse og udvikling af TEAMVAERKs team og forretning, og hun har desuden ansvaret for design og levering af større specialopgaver og projekter. Line deler CEO-rollen med Anders.

Anders Jacobi

Anders JacobiCEO (co) og partner

aj@teamvaerk.com
+45 4240 0048

Anders har brugt det meste af sit arbejdsliv på at skabe, lede og rådgive om godt samarbejde både i Danmark og internationalt. Anders er desuden ansvarlig for styring og rammesætning af en række af TEAMVAERKs komplekse projekter og specialopgaver. Anders deler CEO-rollen med Line.

Peter Falk

Peter FalkPartner

pf@teamvaerk.com
+45 2169 9406

Peter er en af stifterne af TEAMVAERK og har rødder i byggebranchen. Peter kommer med en solid og aktuel viden om byggebranchens processer, strukturer, rammer og udfordringer og er ansvarlig for en portefølje af projekter samt for TEAMVAERKs deltagelse i strategiske partnerskaber.

Jesper Schwarz

Jesper SchwarzSenior samarbejdskonsulent

js@teamvaerk.com
+45 2169 9406

Jesper har i 20 år arbejdet med samarbejde og ledelsesrådgivning i kommerciel og international setting, både som intern og ekstern konsulent. I TEAMVAERK indgår han som konsulent for vores kunder ved samarbejdsprojekter og kundetilpassede kurser.

Tabita Jacobi

Tabita JacobiFinansiel administrator

tja@teamvaerk.com
+45 5336 4915

Tabita styrer virksomhedens finanser og afstemmer de finansielle strategier med de overordnede virksomhedsmål.

Andrés Franco

Andrés FrancoTech lead

af@teamvaerk.com

Andrés har mere end 10 års erfaring inden for IT. Andrés sikrer både den daglige drift af vores IT-løsninger og konstant innovation og udvikling af vores digitale værktøjer til gavn for virksomheden og alle vores kunder.

Filippa Halborg-Ravnholt

Filippa Halborg-RavnholtJunior samarbejdskonsulent

fhr@teamvaerk.com
+45 2724 4236

Filippa er en passioneret og ambitiøs studentermedhjælper i TEAMVAERK. Med en stor interesse for forretningsudvikling, innovation og samarbejde anvender Filippa sine akademiske færdigheder og praktiske erfaringer til at bidrage positivt til virksomheden.

Janie Nørgaard

Janie NørgaardSenior samarbejdskonsulent (associeret)

jn@teamvaerk.com
+45 2292 1695

Janie bidrager med ledelsesmæssige erfaringer, struktur-gen og et indgående kendskab til byggebranchens udfordringer. I TEAMVAERK faciliterer hun komplekse samarbejdsforløb med fokus på interessentledelse på både portefølje- og projektniveau.

Kåre Bach Kristiansen

Kåre Bach KristiansenSenior samarbejdskonsulent (associeret)

kbk@teamvaerk.com
+45 2191 9314

Kåre er specialist i organisationsudvikling, forandringskommunikation og stakeholder management. I TEAMVAERK faciliterer Kåre samarbejdsforløb i flere brancher med fokus på ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Miss Teamsen

Miss TeamsenAI-kollega

mt@teamvaerk.com

Miss Teamsen er vores første AI-kollega. Hun er ikke blot en algoritme, men en god kollega med dyb viden om samarbejde og resultatskabelse, og hun er altid klar til at give råd og dele best practices. Hendes evne til at analysere data, forstå komplekse mønstre og foreslå innovative løsninger gør hende til en unik ressource for vores team.

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om TEAMVAERK som arbejdsplads, som forretning eller som digital platform? Vi er altid klar til en snak – og til at samarbejde med dig.

contact-form.fields.subject.label

contact-form.fields.description.label

contact-form.fields.description.description